Sommern har kommet!

Sommeren er (endelig?) kommet til Phoenix. Ikke for fullt, siden det «bare» er 37 grader i skyggen, men den er kommet. Vi valgte derfor å sette kursen mot «kaldere» strøk. Mandag den 31. mai tok vertsfamilien min og meg en biltur til Carlsbad, en liten by utenfor San Diego, CA for å kampe ved stranda, og bade i stillehavet. Det var utrolig deilig bare slappe av i to dager.


 (sandynene på vei fra California til Arizona)

Men så på onsdagen dro vi videre hjem til Phoenix (ca 6 timer å kjøre) for så pakke om kofferten og kjøre 3 timer til, til Flagstaff, byen hvor Sam skal gå på college. Der var det ikke så mye å gjøre annet enn å ligge ved basseng kanten, hvor bygningsarbeidere jobba med å sette opp gjerdet og mur rundt bassenget. Fikk ikke akkurat så mye privat liv, men det var bedre enn å sitte inne å se på tv. (Etter å ha skrevet basseng så mange ganger, hørtes det helt feil ut, så måtte gå på google translate og skjekke om det betydde pool, haha. Høres fortsat rart ut, basseng… )

På fredags kvelden ble jeg med Janet, Liz og Sam på orientering på NAU (North Arizona University), de viste noen sketsjer om alkohol, narkotika, HIV, og andre ting som studentene kanskje kommer til å oppleve, og må være bevist på. Det virket som om det kom litt som et shock for foreldrene, for etterpå gikk studentene ut for å snakke med orienterings lederne, mens foreldrene + meg satt igjen i salen og stilte spørsmål til lærerne. Dere skulle hørt noen av spørsmålene som ble stilt. De spurte om hvordan elevene fikk tak i alkohol, og narkotika. Hva foreldrene burde gjøre hvis de tror at barne deres er deprimert, osv, som om det er skolens problem.

På lørdan dro vi opp til Grand Canyon, og stoppet noeng ganger for å kjøpe smykker fra indianerne (de blir tydligvis litt irritert hvis man kaller dem native americans, ikke at jeg spurte dem, men Sam sa det).

De var veldig koslige, og lagde utrolig fine smykker. Det tok ca 2/3 timer å kjøre opp til Grand Canyon, og det var utrolig stort og pent der:

På søndan dro vi til Sedona :

Tok ikke bilder av de røde fjellene denne gangen. For var mesteparten av tiden på sliderock. Naturens egen sklie. Det var utrolig gøy, selv om jeg måtte stoppe etter ca 5 ganger ned sklia, for fikk vondt i rompa. .

Så dro vi hjem. Det var en lang og morsom uke. Oplevde utrolig masse, og her er noen flere bilder fra turen: Fikk tatt et bilde med en indianer, fra Navajo stammen. Hu var utrolig søt, så jeg måtte bare kjøpe et par armebånd fra hu 🙂 Det sto et skilt ved siden av : Yabba Dabba Doo means Welcome to you!

 

God sommer dere! Gå ut og nyt sola! Ikke at jeg skal gjøre det, siden det er litt for varmt for det… Men får se om jeg hopper i bassenget seinere 😉

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s